joni.lanki@gmail.com

29.5.2013

Kun lintu levittää siipensä, ne osuvat kahteen erillään olevaan johtimoon ja syntyy katkos. Sähkölaturi syttyy tuleen viiden aikaan keskiviikkona. Kerrostalon telineet romahtavat. Istutukset ovat pientä pakkasta kestäviä narsisseja. Uhattujen lista on pitkä. En ole laskenut kaikkia lippuja. Nauran jutuille jotka jo etukäteen tiedän naurettaviksi.

Ihmisen ikä on se kuinka vanha hän on. Tavaran ikä on aika jonka se on ollut olemassa. Jos asia on ikuinen, se ei lopu eikä katoa koskaan.

Nosta kuuloke ja odota vastausta. Kerro lyhyesti mitä kuuluu. Haukuttu vanha koira junan lattialla liikuttelee suuria korviaan. Rakkaus voi sattumalta olla satuttamatta.

Löydän kolikon, vitosen, mutta mitä valuuttaa, sitä ei erota. Näen usein unta ihmisestä, jonka tapaan kahta päivää myöhemmin. Aukio, sumu ja taksien yllä kaarteleva lokki. Kun jokin peittyy, se menee piiloon. Kun peität jotakin, panet sen päälle esimerkiksi peiton.

Ikenet: suun osa, jossa hampaat ovat kiinni.

Ikkuna: lasinen aukko talon seinässä. Ikkunasta voi katsoa ulos.

Juna on hetken Turengissa. Junassa on mies lihapullia suussaan.

2 kommenttia :

  1. Vetävä teksti. Tajunnanvirtamainen, mutta etenee kuitenkin loogisesti arkisin havainnoin ja mielenkiintoisin yksityiskohdin.

    VastaaPoista